Livrare si returnare

Livrări și returnări

Livrare

Livrarea produselor cumparate de pe site-ul nostru se încadrează intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmării comenzii prin telefon sau email de către  dumneavoastră. 
Comenzile ulterioare se pot trimite și fără solicitare de confirmare.  În conditii speciale (de exemplu dacă produsele nu există în stoc, vacanță), timpul de livrare poate fi depășit, dumneavoastră fiind anunțati în prealabil despre această situație. Printpro.ro vă oferă următoarele modalități de livrare a comenzilor:

1. Ridicare directa showroom Arad

2. Livrarea prin curier rapid

3. Livrarea prin Posta Romana

1. Ridicare directa showroom Arad

Puteti ridica produsele de la punctul de lucru din Arad, b-dul Vasile Milea nr. 20

Program de lucru Luni - Vineri : 09 - 16

Click pentru vizualizare harta Click pentru localizare pe harta

 

2. Livrarea prin curier rapid

Dacă alegeți această optiune, vă vom expedia comanda prin curier rapid (de regula Cargus), iar aceasta va ajunge la dumneavoastra in 1-2 zile lucrătoare de la expedierea comenzii. Compania de curierat poate fi aleasă și de către dumneavoastră, cu plata transport la destinație (în acest caz alegeti ridicare directă showroom).
Comenzile finalizate până la ora 13:30 se expediază de regula în aceeaşi zi, cele ulterioare orei 13:30 în următoarea zi lucrătoare.

Costul expedierii comenzii prin curier rapid este de 10.48 RON + TVA , 13 RON(inclusiv TVA) .
Costul transportului este valabil pentru toate localitațile, oriunde în țară.

Dacă alegeți această optiune, vă vom expedia comanda prin curier rapid (Fan Courier sau GLS Courier), iar aceasta va ajunge la dumneavoastra in 1-2 zile lucrătoare de la expedierea comenzii. Compania de curierat poate fi aleasă și de către dumneavoastră.
Comenzile finalizate până la ora 13 se expediază de regula în aceeaşi zi, cele ulterioare orei 13 în următoarea zi lucrătoare.

Costul transportului este valabil pentru localitatile în care curierul livrează fara tarif de kilometri suplimentari. Pentru localităţile în afara razei de acoperire a curierului se va adauga un cost suplimentar corespunzător tarifului / km al curierului sau se comută livrarea la GLS (tarif unic indiferent de localitate).

Este posibilă și suportarea taxele de transport de către dumneavoastră. In acest caz, nu vom adauga la valoarea comenzii Taxa de transport.

3. Livrarea prin Posta Romana

Daca doriți livrarea prin Poșta Română, coletul va ajunge la dumneavoastra in 4-5 zile lucratoare.
Dacă după acest termen nu ați primit încă Avizul de primire colet de la Poștă, vă rugăm să vă prezentați cu Actul de Identitate la oficiul poștal de care aparțineți și să solicitați ridicarea coletului. Contactați firma noastră pentru furnizarea de informații referitoare la expediere (numar colet, data, oficiul postal) în acest caz.
Taxa pentru livrarea prin Posta Romana este de 15 RON (TVA inclus!)
Pentru a putea intra in posesia coletului, trebuie ca adresa de livrare și destinatarul specificate la finalizarea comenzii să corespundă cu cele de pe cartea dvs. de identitate (excepție livrări persoane juridice, unde e necesară Delegație de Ridicare Mărfuri), conform cu normele Poșta Română. În cazul unor erori, vă rugăm să ne contactați pentru trimiterea unui e-post cu datele rectificate pentru rezolvare.

4. Livrarea prin Posta Romana - Prioripost 

Daca doriti livrarea prin Prioripost, coletul va ajunge la dumneavoastra in 1-2 zile lucrătoare de la expediere în cazul în care localitatea dumneavoastră de destinație este în lista de localități a serviciului Prioripost. (Click aici pentru consultare lista localități în sistem prioripost). Nu recomandam serviciul Prioripost pentru Bucuresti din cauza deselor probleme apărute în livrarea coletelor cu ramburs.  
Coletele expediate prin Prioripost pot fi urmărite prin facilitatea "Track & Trace" 
Dacă după termenul normal de 1-2 zile lucrătoare de la expediere nu ați primit coletul vă rugăm să vă prezentați cu Actul de Identitate și avizul(în cazul în care există) la oficiul poștal care gestionează expedierile Prioripost din localitatea dvs. pentru ridicarea coletului
Taxa pentru livrarea prin Prioripost:
  - 14 RON (TVA inclus!) pentru colete 0-0.5 kg
  - 16 lei (TVA inclus!) pentru colete 0.5-1 kg
  - 19 lei (TVA inclus!) pentru colete peste 1 kg
Pentru a putea intra in posesia coletului, trebuie ca adresa de livrare și destinatarul specificate la finalizarea comenzii să corespundă cu cele de pe cartea dvs. de identitate (excepție livrări persoane juridice, unde e necesară Delegație de Ridicare Mărfuri), conform cu normele Poșta Română.
În cazul unor erori, vă rugăm să ne contactați pentru trimiterea unui e-post cu datele rectificate pentru rezolvare.

Returnare produse

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță:

"Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator; ...

Art. 8. - In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator."
 

În plus față de prevederile legale, printpro.ro extinde perioada de returnare la 90 de zile.

  • Înainte ca o restituire sau înlocuire să poată fi efectuată, produsele în cauză trebuie să fie returnate la Printpro.ro.
  • Produsele trebuie să fie returnate în termen de 90 de zile de la data primirii de către client.
  • Cartuşele consumate mai mult de 30% sau cele asupra cărora s-a intervenit în orice mod (găurire, demontare, reumplere, etc) nu vor fi eligibile pentru o restituire sau înlocuire.
  • Clientul este responsabil pentru taxele de returnare pentru un produs.
  • În cazul în care nu se precizează dacă doriți o rambursare sau o înlocuire, se va trimite produs nou pentru înlocuire.

Toate cumpărările de pe site sunt susținute de Garanția Noastră de 90 de Zile 100% Banii-Înapoi!