Termeni si conditii

Termenii și condițiile de utilizare site

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesând si utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință ca orice alte acorduri între Dumneavoastră și Meridian Soft & Service S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare. Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2. Proprietatea Conținutului

Conținutul acestui site, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date - ("Conținut") - sunt proprietatea S.C. MERIDIAN SOFT SERVICE S.R.L și este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială, cu excepția cazului in care nu este altfel specificat.  Este interzisă utilizarea oricarui "Continut", cu excepția celor prevăzute in Condițiile de Utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului "Conținutului".

S.C. MERIDIAN SOFT SERVICE S.R.L. își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.printpro.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă catre utilizatori. Sunteți obligat sa respectați oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va rugam sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile de Utilizare actualizate.

3. Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe Site prin posta electronica sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

4. Garanții conținut site, răspundere

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit "ca atare" fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. 

Important: ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi cu facturare la persoane juridice care figurează in Registrul Contribuabililor Inactivi la ANAF. Comenzile se pot trimite, cu acordul parţilor, cu facturare pe persoană fizică.

Utilizarea acestui site este în totalitate pe contul dumneavoastră. MERIDIAN SOFT & SERVICE S.R.L. și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului ori descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

5. Responsabilități privind produsele

Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ pentru a ajuta la identificarea corecta și nu reprezintă obligații contractuale,  produsele efectiv livrate putând diferi de acestea in ceea ce privește aspectul, culoarea si forma ambalajului, etc.

6. Garanții privind produsele

   Garanție de Conformitate

 • Persoane Fizice:
  a. Conform prevederilor articolului 11 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, toate produsele comercializate beneficiază de o garanție de conformitate de 2 ani pentru persoane fizice.
  b. Conform aceleiași ordonanțe, garanția de conformitate acoperă orice defecte de fabricație sau nereguli ale produselor achiziționate.
  c. În conformitate cu articolul 16 al aceleiași ordonanțe, în cazul în care un produs prezintă un defect sau nu corespunde specificațiilor menționate în descrierea acestuia, clienții persoane fizice au dreptul să solicite repararea sau înlocuirea produsului în termenul de garanție.
 • Persoane Juridice:
  a. Conform prevederilor legale aplicabile, pentru persoanele juridice, garanția de conformitate este valabilă pentru o perioadă de 1 an. 
 • Procedura de Exercitare a Garanției:
  a. Conform articolului 15 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, pentru a beneficia de serviciile de garanție, clienții trebuie să contacteze departamentul nostru de service și să furnizeze detaliile complete referitoare la produsul afectat și problema întâmpinată.
  b. Produsul va fi evaluat de către personalul nostru specializat, iar în funcție de natura defecțiunii, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea sau înlocuirea acestuia conform termenilor de garanție.
 • Excepții:
  a. În conformitate cu prevederile legale, nu se acoperă daunele cauzate de utilizare necorespunzătoare sau abuzivă a produsului.
  b. garanția nu acoperă deteriorările provocate de accidente, intervenții neautorizate sau condiții de utilizare neadecvate.

   Politica de Returnare în termen de 14 Zile

 • Dreptul de Retragere:
  a. Conform prevederilor articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, clienții beneficiază de dreptul de retragere dintr-un contract la distanță, fără a fi nevoiți să justifice decizia sau să suporte alte costuri decât cele prevăzute în articolul 14 alineatul (3) și (4).
 • Termenul de Retragere:
  a. Clienții au dreptul să returneze produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, conform prevederilor legale.
  b. Potrivit articolului 13 alineatul (3) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, termenul de retragere expiră după 14 zile calendaristice de la ziua în care clienții intră în posesia fizică a produselor sau în cazul unui contract de prestare a serviciilor, de la ziua încheierii contractului.
 • Procedura de Retragere:
  a. Pentru a exercita dreptul de retragere, clienții trebuie să ne informeze în mod clar și neechivoc cu privire la decizia lor de retragere din acest contract, utilizând formularul de retragere furnizat de noi sau prin orice altă modalitate de contact (formular contact, mail, sms).
  b. Conform prevederilor legale, pentru a respecta termenul de retragere, este suficient ca clienții să trimită comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de retragere.
 • Consecințele Retragerii:
  a. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si funcționarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.
  b. Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.
 • Excepții:
  a. Potrivit legislației, dreptul de retragere nu se aplică în cazul produselor care au fost desigilate și care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă dacă acestea au fost desigilate de către client după livrare.
Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte parti decit MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veți dori aceasta. MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. nu controlează și nu este raspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

7. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte parți decât MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veți dori aceasta. MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. nu controlează și nu este răspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

8. Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi in legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Copyright © Meridian Soft & Service Romania. Toate drepturile rezervate.