Termeni si conditii

Termenii și condițiile de utilizare site

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesând si utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință ca orice alte acorduri între Dumneavoastră și Meridian Soft & Service S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2. Proprietatea Conținutului

Conținutul acestui site, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date - ("Continut") - sunt proprietatea S.C. MERIDIAN SOFT SERVICE S.R.L și este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială, cu excepția cazului in care nu este altfel specificat.  Este interzisă utilizarea oricarui "Continut", cu excepția celor prevăzute in Condițiile de Utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului "Conținutului".

S.C. MERIDIAN SOFT SERVICE S.R.L. își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.printpro.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă catre utilizatori. Sunteți obligat sa respectați oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va rugam sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile de Utilizare actualizate.

3. Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe Site prin posta electronica sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

4. Garanții, răspundere

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit "ca atare" fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. 

Utilizarea acestui site este în totalitate pe contul dumneavoastră. MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legatură cu utilizarea acestui site sau a conținutului ori descărcării oricarui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

5. Responsabilitati privind produsele

Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ pentru a ajuta la identificarea corecta şi nu reprezintă obligaţii contractuale,  produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste aspectul, culoarea si forma ambalajului, etc.

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte parti decit MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veți dori aceasta. MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. nu controlează și nu este raspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

6. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte parti decit MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veți dori aceasta. MERIDIAN SOFT&SERVICE S.R.L. nu controlează și nu este raspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

7. Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi in legatură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

Copyright © Meridian Soft & Service Romania. Toate drepturile rezervate.