Extra Garantia de 90 Zile

Satisfacția dumneavoastră este 100% garantată. Tot ceea ce oferim este susţinut de promisiunea noastră pentru dumneavoastră.

Credem că o companie este atât de bună pe cât este angajamentul față de calitate şi față de clienţii săi. Luăm în serios satisfacția dumneavoastra și vom face tot ceea ce putem pentru a vă câştiga încrederea.

Garantie 100Garanţia noastră este simplă:

Dacă nu sunteţi mulţumit de produsele comandate din orice motiv, puşi simplu urmaţi instrucţiunile de la pagina Livrare și Returnare și trimiteți produsul sau produsele din comandă înapoi la noi în termen de 90 de zile din momentul primirii. Cartuşele originale desigilate/folosite sau cartusele compatibile consumate mai mult de 30% sau cele asupra cărora s-a intervenit în orice mod (găurire, demontare, reumplere, etc) nu vor fi eligibile pentru o restituire sau înlocuire.

Vă vom trimite fie o înlocuire sau vom transmite o rambursare integrala a sumei achitate de dumneavoastră ( oricare dintre variante, conform preferinței ) 

Suntem în această afacere pe termen lung și vrem să fiți un client multumit. Ne tratăm clienții sincer şi corect, conștienți fiind că satisfacția dumneavoastră este o condiție pentru a continua să cumpărați de la noi în viitor.

Aşteptăm cu nerăbdare o colaborare continuă cu dumneavoastră!

Cu sinceritate,
Echipa PrintPro.ro

 Dacă aveţi probleme și cartuşul dvs. nu funcţionează corect, vă rugăm să luați legătura cu personalul nostru prin mail sau telefon pentru instrucțiuni. Cele mai multe probleme pot fi rezolvate cu uşurinţă, de obicei în câteva minute. În cazul în care totuși problema nu s-a rezolvat, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursare suma achitată.