Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Informații remanufacturare cartușe cerneală

Informații remanufacturare cartușe cerneală

Ecologic cartridges

Cartuşele inkjet remanufacturate sunt cartuşe originale goale care au fost colectate după o singură utilizare, controlate, curăţate şi reconstruite. Cartușele remanufacturate comercializate de PrintPro.ro sunt produse la standarde stricte de control al calității, folosind componente și materiale testate care asigură calitate comparabilă OEM. De regulă cartușele remanufacturate se pot reîncărca de același număr de ori ca și cele originale.

 

Cele 7 etape ale procesului de remanufacturare:

Step 1 

1. Verificarea inițială a cartușelor

Fiecare cartuş trece printr-o verificare vizuală iar circuitele sunt testate cu un tester electronic pentru a verifica faptul că ele sunt funcționale și la parametri optimi. Sunt eliminate cartușele neconforme (reumplute, deteriorate, defecte electronic, etc)

 

Step 2 

2. Pregătirea automatizată

Utilizând echipamente automate construite personalizat, fiecare cartuş este deschis, curăţat, buretele interior și separatoarele pentru limitarea cantității de cerneala sunt eliminate dacă există (transformare in cartus XL). 

Step 3 

3. Curățarea

Tehnicieni calificați golesc și curăță fiecare cartuș de resturile de cerneala utilizând sisteme de mare capacitate proiectate personalizat şi pregătesc cartușele pentru umplere.

Step 4 

4. Reumplerea

Folosind maşini de umplere profesionale proiectate personalizat, fiecare cartuş este umplut cu cerneală de înaltă calitate specifică modelului.

Step 5

5. Sigilarea

Procesul de sigilare asigură un cartuș perfect etanș și o instalare curată pentru client.

Step 6

6. Testarea

Fiecare cartuș este testat utilizând teste standard de imprimare pentru a asigura functionarea ireproșabilă și de calitate. Există și un al doilea nivel de control statistic înainte ca transportul să părăsească fabrica.

Step 8

7. Ambalarea

Cartușele sunt curațate, sigilate, ambalate în folie rezistentă la umezeală și în cutii.