Categorii

NewsletterInformații suplimentare cartușe toner compatibile

 

PrintPro.ro comercializează următoarele tipuri de cartușe toner compatibile:
 

Toner compatibil 100% Nou: Un toner complet nou fabricat în întregime din componente noi, dar produs de o altă companie decât cea care a produs originalul.


Toner compatibil complet reconstruit: Un toner care a fost re-construit în intregime din componente noi. În majoritatea cazurilor, doar carcasa din material plastic este reutilizată.

Toner remanufacturat + cilindru nou:
Un cartuș toner care a fost cea mai mare parte construit din componente perfect funcționale, cilindrul înlocuit, apoi umplut cu toner.

Cartușele tonere compatibile, cele reconstruite în întregime sau remanufacturate profesional (singurele pe care le vindem!) sunt de înaltă calitate datorită componentelor noi care sunt utilizate la fabricarea lor. Având în vedere angajamentul nostru pentru calitate, furnizorii noștri sunt exclusiv producători certificați ISO-9001, certificare care garantează că tonerele lor sunt de o foarte buna calitate. Noi, la rândul nostru transmitem această garanție clienților noștri. 

 

Unii dintre competitorii nostri vând și următoarele tipuri de tonere:

Toner remanufacturat: un cartuș toner care a fost construit din componente care sunt funcționale, apoi umplut cu toner ( fără componente noi folosite).

Toner reîncărcat: un cartuș toner care a fost folosit doar o singură dată și apoi a fost re-umplut cu toner.

Calitatea cartușelor toner remanufacturate variază de la moderat la bine. Cu toate acestea, datorită reutilizării unor componente, aceste tonere pot fi mai sensibile decât un cartuș toner nou compatibil, total reconstruit sau original.

Calitatea cartușelor toner reîncărcate și remanufacturate fără componente noi variază de la moderat la rău. Calitatea mai slaba poate fi indicată de cuvinte ca "regular", "text", "refill" în descrierea produsului.

Unii dintre competitorii nostri vând următoarele patru tipuri de tonere:
Toner remanufacturat + cilindru nou: un cartuș toner care a fost cea mai mare parte construit din componente care sunt încă funcționale, cilindrul înlocuit, apoi umplut cu toner.
 
Toner remanufacturat: un cartuș toner care a fost construit din componente care sunt funcționale, apoi umplut cu toner ( fără componente noi folosite).
 
Toner reîncărcat: un cartuș toner care a fost folosit doar o singură dată și apoi a fost re-umplut cu toner.
 
Calitatea cartușelor toner remanufacturate + cilindru nou variază de la moderat la bine. Cu toate acestea, datorită utilizării de componente uzate, aceste tonere pot fi mai sensibile la "blocaje" decât un cartuș toner nou compatibil, total reconstruit sau original. Calitatea cartușelor toner reîncărcate și remanufacturate fără componente noi variază de la moderat la rău. Calitatea mai slaba poate fi indicată de cuvinte ca "eco", "regular", "text", "refill" în descrierea produsului.
Cartușele tonere compatibile și reconstruite în întregime (singurele pe care le vindem!) sunt de o foarte înaltă calitate datorită componentelor noi de calitate care sunt utilizate la fabricarea lor. Având în vedere angajamentul nostru pentru calitate, furnizorii noștri sunt exclusiv producători certificati ISO-9001, certificare care garantează că tonerele lor sunt de o foarte buna calitate. Noi, la rândul nostru transmitem această garanție clienților noștri.  

 

© printpro.ro


AcasăAcasăCoș  

(gol)

Info center

0743.024022 - comenzi

0722.521807 - asistenta

Program: Luni-Vineri 09:15


Comenzi online 24h
comenzi@printpro.ro

Reduceri

Toate reducerile
Design Meridian soft service